Limabønner i tomat og hvidvin

INGREDIENSER

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 1 dåse limabønner
  • ½ dl hvidvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 1 dl fløde
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 25 g parmesan



FREMGANGSMÅDE


Hak løg fint eller riv det på et rivejern og pres hvidløg.


Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg til det bliver gyldent. 

 

Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i koldt vand i en si.

Tilsæt bønnerne i gryden og svits dem et par minutter.

 

Tilsæt hvidvin og lad det simre lidt.

  

Tilsæt de hakkede tomater i gryden med balsamico.

Lad det simre og tilsæt nu fløde, salt og peber.

 

Hak basilikum og tilsæt det i gryden.


Serveres med tyndtskårede parmesanflager.


Og så var der limabønner i tomat og hvidvin.