Tortillas med  edamamebønner og sukkerærter

INGREDIENSER

  • 150 g edamamebønner
  • 125 g sukkerærter
  • 3 forårsløg
  • 1 mango
  • 2 tsk rød chili
  • 1 håndfuld friske koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk limesaft
  • 8 små tortillas
  • chilimayonnaise



FREMGANGSMÅDE


Optø edamamebønnerne ved at overhælde dem med kogende vand.


Skyl sugarsnaps og skær de kedelige ender af.

Skær dem i tynde, skrå strimler på langs.


Skær forårsløg i tynde skriver, mango i tern, hak chili og koriander fint og pres hvidløg.

Vend det hele sammen med olivenolie og limesaft.


Varm tortillas og fordel fyldet på med chilimayonnaise.


Og så var der tortillas med edamamebønner og sukkerærter.