Birchermüsli med puylinser

INGREDIENSER

  • 100 g tørrede puylinser
  • 125 g grovvalsede havregryn
  • 2 ½ dl æblemost
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 3 æbler
  • 2 ½ dl græsk yoghurt
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • evt. pistaciekerner til pynt 



FREMGANGSMÅDE


Dagen inden: Bland havregryn med æblemost, kanel, kardemomme og citronsaft i en skål og lad det trække til næste dag.

 

Kog linserne i ca. 15 minutter.

Når linserne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.

Lad dem herefter køle af.

 

Skyl og riv æblerne og rør det i havregrynsblandingen med yoghurt og de kogte linser.

 

Pynt med pistaciekerner.

 

Og så var der birchermüsli med puylinser.