Bruschetta med cannellini og broccolini

INGREDIENSER

  • 12 skiver flüte
  • 1 dåse cannellinibønner
  • 75 g broccolini
  • 1 dl soltørrede tomater
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 25 g parmesan



FREMGANGSMÅDE


Skær brødet ud til 4 skiver flüte og rist dem på en brødrister eller i ovnen.

 

Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem med koldt vand. Tag 1/3 af bønnerne fra og mos denne del - og rør herefter sammen med de hele bønner. Pres hvidløg og vend med olivenolie og persille og bland med bønneblandingen. 

 

Skyl broccolinierne og skær de kedelige ender af. Skær dem, så hver broccolini bliver til 4 stykker. Steg dem i balsamico.

 

Fordel nu bønneblandingen på de otte skiver flüte og pynt med broccolini, soltørret tomat og parmesan.