Grønne bønner med pankorasp

INGREDIENSER

  • 150 g friske grønne bønner
  • 1 æg
  • ½ dl hvedemel

  • 1 tsk stødt chili
  • salt og peber
  • 1 dl pankorasp
  • 1 dl revet parmesan




FREMGANGSMÅDE


Tænd ovnen på 220 grader varmluft.


Kog bønnerne i 2-3 minutter.


Gør en skål klar med koldt vand og isterninger.

Når bønnerne er kogte, ligges de i skålen og tages op et par minutter efter.

Herefter dryppes de af i et rent viskestykke.


Beklæd en bageplade med bagepapir.


Slå et æg ud i en kop og pisk det sammen og læg det i en dyb tallerken.


Bland hvedemel med chili, salt og peber og læg det på en tallerken.


Vend pankorasp og parmesan og læg det på en tallerken.


Vend bønnerne i mel, derefter æg og til sidst rasp-parmesan blandingen.

Læg bønnerne på bagepladen.

Bag i ovnen i ca. 10 minutter.


Og så var der grønne bønner med pankorasp.