Æggesalat med edamamebønner 

INGREDIENSER

  • 75 g edamamebønner
  • 2 æg
  • ½ dl skyr
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk karse
  • 4 skiver rugbrød



FREMGANGSMÅDE


Tak til Christian for lån af det fineste service.


Kog æggene i en kaserolle i 9 minutter.

Når ægget er kogt, lægges det til at køle helt af i køleskabet.

 

Optø edamamebønnerne ved at overhælde dem med kogende vand.

Lad dem stå i fem minutter og hæld så vandet fra.

 

Bland dressingen af skyr, mayonnaise, karry, gurkemeje og afklippet karse.

Smag til med salt og peber.

 

Skær det afkølede æg i små tern og vend derefter forsigtigt med edamamebønnerne i dressingen.

 

Og så var der æggesalat med edamamebønner.