Forret med hvide bønner i safransauce

INGREDIENSER

  • 50 g tørrede hvide bønner
  • 1,5 dl fløde
  • 1 nip safran
  • 1 tsk maizena
  • salt og peber
  • 4-6 grønne bønner



FREMGANGSMÅDE


10-12 timer inden: Bønnerne lægges i blød i koldt vand.


Hæld vandet fra bønnerne og kog dem i nyt vand i ca. 45 minutter.

Når bønnerne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.


Kog de grønne bønner i 2-3 minutter.

Hæld derefter vandet fra.


Kog fløden op i en gryde med safrantråde og lad dem opløse heri.

Når fløden tager farve af safranen og begynder at blive gul, piskes maizena i.

Smag til med salt og peber.


Vend safransaucen med de kogte hvide bønner.

Placer på to små tallerkener med 2-3 grønne bønner oven på.


Og så var der forret med hvide bønner i safransauce.