Knuste kartofler med linser

INGREDIENSER

  • 650 kg små kartofler
  • 50 g tørrede belugalinser
  • 25 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g parmesan
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk oregano



FREMGANGSMÅDE


Kog kartoflerne eller brug nogle der allerede er kogte.


Kog linserne i ca. 15 minutter.

Når linserne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.


Sæt ovnen på 200 grader varmluft.


Smelt smørret i en kaserolle.


Pres hvidløg og vend det med det smeltede smør.


Beklæd en bageplade med bagepapir og læg kartoflerne på.

Pres hver kartoffel flad med bunden af et glas.

Dryp det smeltede hvidløgssmør over kartoflerne.

Drys de kogte linser over.


Riv parmesan og drys over kartoflerne med salt og peber.


Bag i ovnen i 10 minutter.


Drys med frisk oregano.

 

Og så var der knuste kartofler med linser.