Forårsruller med sukkerærter, slikærter og bønnespirer

INGREDIENSER

  • forårsrulledej 
  • 50 g glasnudler
  • 125 g sukkerærter
  • 125 g slikærter
  • 150 g bønnespirer
  • 4 spsk soya
  • et bundt forårsløg
  • 2 tsk frisk chili
  • salt og peber
  • olivenolie



FREMGANGSMÅDE


Tag forårsrulledejen ud af fryseren og lad den tø op på køkkenbordet.

Det tager ca. 15 min.

 

Kog glasnudlerne efter anvisning på pakken.

Når de er færdigkogt, hældes vandet fra. 


Skyl og skær sukkerærter og slikærter i lange strimler a tre strimler på hver.

Steg dem på panden med bønnespirer og soya til de bliver så møre, som du ønsker de skal være.

Skær forårsløg i tern og tilfør det på panden med frisk chili og steg yderligere et minuts tid.

Vend med salt og peber.

 

Pil forårsrulledejen fra hinanden.

Del fyldet ud på 10-12 stykker forårsrulledej.

Rul forårsrullerne og steg begge sider i lidt olie ved høj varme.


Og så var der forårsruller med sukkerærter, slikærter og bønnespirer.